Wandelingen

Wandelingen

Inspiratiewandeling

Het is zomer! We kijken wat er al is in jouw leven. En wat je meer in het licht wil zetten. Een heerlijke wandeling om contact te maken met de inspiratie in jou. En te voelen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ervaar, geniet en verwonder jezelf. Ga mee met de Inspiratiewandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Voor jou als je op dit moment inspiratie mist in jouw leven. Of als je plannen hebt maar nog niet in beweging komt om ze uit te voeren. Dat kan in je werk, in je relatie, in je creativiteit zijn. Wil je je enthousiasme en inspiratie weer heerlijk laten stromen? Na de wandeling ga je vol inspiratie weer naar huis.

We ontmoeten elkaar om 9.15 uur op de parkeerplaats van de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang De Zilk. Rond 11.15 uur ronden we af. We zullen wandelen en ook regelmatig stilstaan om een oefening te doen. Tips om mee te nemen: flesje water, regenkleding, stevige wandelschoenen. Maximaal 8 deelnemers. Graag aanmelden via info@petrameiburg.nl

Je bent van harte welkom!

Bezinningswandeling

Wil je ruimte maken om je te bezinnen op je leven nu? Waar je staat en wat op dit moment echt belangrijk is in jouw leven?

Ga mee met de Bezinningswandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Voor jou als je op dit moment een moment van bezinning wenst in jouw leven. In de natuur stil staan bij jezelf, jouw leven, jouw wensen.

We ontmoeten elkaar om 9.30 uur op de parkeerplaats van de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang De Zilk. Rond 11.30 uur ronden we af. We zullen wandelen en ook regelmatig stilstaan om een oefening te doen. Tips om mee te nemen: flesje water, regenkleding, stevige wandelschoenen. Maximaal 8 deelnemers. Graag aanmelden via info@petrameiburg.nl

Je bent van harte welkom!