Coaching

Natuurcoaching

Hoe geef ik richting en zin aan mijn leven?

Hoe maak ik de juiste keuzes?

Hoe kan ik zijn wie ik ben?

Hoe kan ik omgaan met prikkels?

Welke baan past bij mij?

Hoe kan ik oude emoties/ervaringen loslaten?

Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee cliënten bij mij komen.

Als natuurcoach neem ik je mee naar een mooie plek in de natuur. Tijdens de coaching bied ik je een stevige en veilige basis zodat je kunt stil staan bij wat er nu in jou leeft. Ik bied je alle ruimte om dit te doorvoelen en te erkennen. Hierbij maak ik gebruik van de natuursymboliek.

Alles wat we tegenkomen en meemaken tijdens onze wandeling gebruiken we om jouw vraag helder te krijgen. In de natuur voel je de ruimte om in beweging te komen en stappen te zetten richting het realiseren van je doelen.

Wil je ervaren wat natuurcoaching voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op via telefoonummer 06-49970780.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Coaching

Wandelcoaching

Tijdens de wandelcoaching neem ik je mee de natuur in.

Al wandelend praten we over jouw vraag. We blijven in beweging en zullen soms even stil staan.

Vaak werk ik in het prachtige gebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hier neem ik jou mee naar toe om helder te krijgen wat je wilt in je werk en je leven.

Hoe fijn als je vastgelopen bent in je werk, je relatie, je zingeving om samen met mij als  wandelcoach een wandeling in de natuur te maken. De natuur is zonder oordeel.

Tijdens de wandeling nodig ik je uit om je heen te kijken naar wat je opvalt.  Stel je voor dat dat een grote eikenboom is. En het valt jou op dat de boom alle ruimte heeft. Dan kan dat een mooie spiegel zijn voor jouw proces.

Mijn bijdrage ligt dan niet in het invullen van hoe ik denk dat het voor jou is. Ik nodig je uit om zelf te zien, te voelen wat dit natuurbeeld jou wil zeggen.

Door hier samen naar te kijken, te voelen en over te praten wordt steeds duidelijker waar het op dit moment in jouw leven over gaat. Je krijgt inzicht over hoe jij op dit moment in het leven staat. En we kijken naar wat er goed gaat en wat er beter of anders kan.

Samen sparren we hierover. En zoeken we naar een eerste kleine stapje om dichterbij jouw doel, jouw verlangen te komen.

Blije klanten

“Wat dit traject mij heeft opgeleverd is dat ik bewuster ben geworden van mijn zielskwaliteiten. Dat ik keuzes hieraan kan toetsen om beslissingen te nemen. Dat ik steviger sta en verantwoordelijkheid neem.

De rol van Petra als coach in dit proces is voor mij van grote waarde. Ze begeleid mij in mijn proces en laat me in mijn waarde. Ze neemt waar en stelt mooie vragen. Ik vind haar een fijn, open en oprecht mens.”

Roel de Mos
Administratief medewerker

“De sessies met Petra waren heel leerzaam en prettig. Op een rustige en duidelijke manier zijn we op zoek gegaan naar mijn doel.

Nu ik terugkijk op onze sessies zie ik dat mijn leven echt in beweging is gekomen.

Petra is een hele fijne, rustige coach om de ontdekkingstocht mee aan te gaan.”

Donna
Leerkracht basisonderwijs

“Bij de eerste ontmoeting was het al raak: ik wist gelijk dat ik door Petra gecoacht wilde worden. Ik zat met mijzelf in de knoop, wat voor veel stress zorgde.

Petra heeft ervoor gezorgd dat ik mijn connectie met mijn gevoel heb hergevonden en dat ik hierop vertrouw.”

Megan Idzardi