Energiewerk

Energie-reading

Tijdens een energie-reading maak ik contact met jouw wezenlijke energie, jouw essentie. Ik stem af op jouw energie en geef daar woorden aan.

Een reading geeft jouw inzicht in waar de energie stroomt in jouw leven. En waar de energie niet of minder stroomt in jouw leven. En wat er op dit moment nodig is om de energie weer meer in beweging te brengen. Samen kijken we hier naar.

Je krijgt antwoord op wat nu belangrijk voor je is en waar jij nu behoefte aan hebt. Door hier helderheid over te krijgen breng je de energie in je lijf en in je leven weer in beweging.

Een energie-reading is echt iets om te ervaren. En geeft je helderheid over belangrijke vragen en jouw doelen in het leven.

Na afloop voel je je energie weer stromen. Je bent rustig en ontspannen.

Vrouwen Reading Healing

Een Vrouwen Reading en Healing brengt je in contact met de vrouw die je in wezen bent.

Tijdens de reading kom je in contact met je oorspronkelijke energie. We kijken samen waar de energie minder stroomt en wat je in jouw leven meer ruimte wil geven.

Door de reading word je uitgenodigd om je energie als vrouw van nu in eigendom te nemen. Je krijgt helderheid over jouw doelen als vrouw. En inzicht in hoe jij jouw pad als helende en creërende vrouw kunt lopen.

Je ontvangt een healing op jouw oorspronkelijke vrouwelijke energie.

Geboorte Reading Healing

Een Geboorte Reading Healing is een bijzondere en unieke ervaring. Tijdens de Geboorte Reading Healing maak je contact met je geboorte-energie. Je wezenlijke energie die je bij je draagt. Door ervaringen in je leven heb je soms geen toegang tot deze energie.

Door de reading wordt je geboorte-energie helder en kun je deze in eigendom nemen. De healing brengt je energieveld weer in balans en zorgt er voor dat je de nieuwe energie kunt integreren.

Na afloop stroomt je levensenergie weer meer.

Blije klanten

“Petra is een fijn persoon én goed in haar werk. Vandaag een hele mooie reading gehad bij haar. Het was spot on. Het heeft mij duidelijkheid gegeven.”

Marieke Ringrose
Motivatie-expert voor tieners en ouders

“De eerste reading die ik van Petra kreeg, was bij het Essence College waar ik toen een Jaartraining Healing volgde. Deze reading was zo helder en ‘spot on’ dat ik sindsdien bij haar aanklop als ik vast loop in mijn eigen proces.

Heel eerlijk is het dan zo fijn om tegenover Petra op een stoel neer te ploffen met een kop thee (die altijd klaarstaat) en te kunnen zeggen: help, ik kom er zelf even niet meer uit. Want of de hulpvraag waar ik dan mee kom nou wel of niet het meest relevant is op dat moment, dat maakt eigenlijk niet uit. We komen altijd bij de kern uit zodat ik zelf weer stappen kan zetten in mijn dagelijkse leven. En dat is zo waardevol!”

Femke